TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU
25.01.2019 – 26.01.2019

Sobota polévka: Vývar, Zelná bílá
Neděle: Bramboračka
Menu s polévkou:
120 g Kančí guláš, houskový knedlík, cibulka, dezert (1, 3, 7, 9) 126,-
350 g Maxi pečené kachní stehno, bramborový knedlík, zelí, dezert (1, 3, 7) 136,-

120 g Hovězí guláš,bramboráčky, cibulka, dezert(1, 3, 7, 9) 126,-

150 g Kuřecí kapsa, krokety, tatarka, salát ,dezert (1, 3, 7) 126,-
250 g Penne s kuřecím masem, nivou ,smetanou, rukola, dezert (1, 3, 7) 126,-

120 g Vepřové výpečky, zelí, mix knedlíky, dezert (1, 3, 7, 9) 116,-
120 g Smažený hermelín se šunkou, vařený brambor, tatarka, dezert (1, 3, 7,9) 126,-
150 g Steak z krkovice, sázené vejce,slaninový chips, americký brambor, dip, dezert (1, 3, 7) 136,-